60000 Lei Cumpar casa batranesca Buzau sau localitatile aferente Buzau

Marcheaza ca spam clasificat gresit duplicat expirat ofensiv

Cumparari case batranesti Data publicarii: 21/05/2013
  • Tara: Romania
  • Judetul: Buzau
  • Oras: Buzau

cumpar casa batranesca Buzau , locuibila sau nu, cu teren min 1000 mp, in orice localitate din Buzau. PLata o fac cu banii jos, fara credit.

Contactati-ma pe formularul de contact al siteului, nu sunt prea disponibil la telefon din cauza serviciului. Daca aveti imagini ar fi mult mai simplu pentru mine caci lucrez in Bucuresti si e dificil sa vad fiecare oferta din Buzau la fata locului fara sa am macar cateva detalii vizuale.

Nu tin la o anume localitate, dar prefer ofertele serioase, pentru asta pot oferi maxim 60000 Ron, dar nu e obligatoriu sa platesc limita maxima, ci in functie de pretul zonei si de starea imobilului.

Ca zone: partea dintre Buzau - Mizil, cu Merei, Monteoru, Pietroasele, Ulmeni, Sahateni, Naieni, Breaza si satele componente
Valea Buzaului sau a Slanicului, poate fi si pe partea cu Bozioru, Colti sau Patarlagele, Parscov pana inspre Nehoiu, ma rog pot fi si alte comune, nu le cunosc chiar pe toate, nu sunt pretentios, dar vreau un loc cu verdeata de care sa ma pot bucura in momentele de liniste.


Contacteaza vanzatorul