Cumparari case locuibile Bacau

Onesti

Pretul zonei - Onesti (Bacau)

ONESTI - SCHIMB APARTAMENT CU 2 CAMERE COMPLET RENOVAT CU APARTAMENT CU 3 CAMERE FARA IMBUNATATIRI IN ONESTI SAU BACAU , SAU O CASA LANGA ORAS .

Targu Ocna

Pretul zonei - Targu Ocna (Bacau)

TG. OCNA - DE VANZARE SAU LA SCHIMB CU CASA TOT IN TG. OCNA IN JURUL ACESTEI SUME SAU CU MICI DIFERENTE ESTE UN APARTAMENT MODERN IN CENTRUL ORASULUI TG. OCNA .

Bacau

Pretul zonei - Bacau (Bacau)

BACAU - SCHIMB AP 2 CAMERE DEC, MODIFICAT, SITUAT CENTRAL PE 9 MAI VIS- A- VIS SEDIUL CENTRAL BCR, ETAJ 2, RENOVAT TOTAL 2011, CENTRALA TERMICA NOUA, GRESIE, FAIANTA , PARCHET, ETC CU APARTAMENT 3- 4 CAMERE IN BACAU SAU CASA / VILA IN BACAU .

Bacau 29000

29000 Euro € - Bacau (Bacau)

BACAU CUMPAR CASA IN BACAU OFER .

Bacau

50000 Euro € - (Bacau)

CUMPAR CASA IN JURUL ORASULUI BACAU DE PREFER ZONA SERBANESTI, LETEA VECHE, CALEA ROMANULUI LOCUIBILA CU TOATE UTILITATILE OFER MAXIM 50 DE MII EURO SAU SCHIMB CU AP. DOUA CAMERE ET. 1. IN PIATRA NEAMT ZONA PETROVAVA. .

Bacau

Pretul zonei - Bacau (Bacau)

BACAU APARTAMENT DE VANZARE TIP: D SUPRAFATA: 75 MP ETAJUL: 3 DIN 3 CAMERE: 3 BAI: 2 BALCOANE: 1 MOBILAT: COMPLET INCALZIRE: CENTRALA TERMICA RENOVAT GAZ METAN APOMETRE CU CASA SAU CU AP 3 CAM DEC ZONA NORD. .

Bacau

Pretul zonei - (Bacau)

BACAU SCHIMB APARTAMENT 3 CAMERE DECOMANDATE PARTER CU SUPRAFATA DE 70 MP CU CASA IN JURUL BACAULUI (MAX 10 KM) CU UTILITATI DISPONIBILE .

Bacau

Pretul zonei - Bacau (Bacau)

BACAU SUPRAFATA: 65 MP ETAJUL: 4 DIN 4 CAMERE: 3 SCHIMB CU: CASA/ VILA CU 3 CAMERE .

Bacau 40000

40000 Euro € - Bacau (Bacau)

BACAU CASA/ VILA 5KM IN JURUL BACAULUI, CU GAZ, FONT STRADAL > 15 M, TEREN > 600MP .

Targu Ocna

Pretul zonei - Targu Ocna (Bacau)

IASI TEREN 9500 MP SAT HLINCEA, JUD. IASI ESTE IN LOT COMPACT, CU O DESCHIDERE LA DRUM DE 34 ML, ARE UN DRUM DE SERVITUTE DE 5 M LATIME, PE O LATURA ACCEPT VARIANTE DE SCHIMB CU CASA CU TEREN IN LOC. TG. OCNA SI ZONELE LIMITROFE. .

Bacau 25000

25000 Euro € - Bacau (Bacau)

BACAU CUMPAR CASA DIN CARAMIDA SAU BOLTARI, CU UTILITATI, MINIM 3 CAMERE, LA DISTANTA MICA DE BACAU- HOLT, IZVOARE, NIC BALCESCU, MARGINENI, SAUCESTI. .

  • 1