Cumparari case locuibile Bihor

Beius

Pretul zonei - Beius (Bihor)

BEIUS ALEEA PADISULUI - SCHIMB APARTAMENT CU 4 CAMERE, 2 BAI, PE SOARE, 1 BUCATARIE, UN BALCON, VEDERE PE 2 PARTI CU O CASA + DIFERENTA .

Oradea 65000

65000 Euro € - Oradea (Bihor)

ORADEA CUMPAR CASA DEMOLABILA CU TEREN DE 400- 500 MP IN ORADEA, ZONA PARCUL 22 DECEMBRIE, PUSCARIU, HOREA, BUZOIANU .

Oradea

Pretul zonei - Oradea (Bihor)

CASA SE AFLA INTRE NOJORID SI LES, LA EXTERIOR ESTE FINISATA LA INTERIOR NU ESTE GATA, ESTE RACORDATA LA CURENT, ARE SI NOMENCLATURA STRADALA, LA PARTER ESTE COMPUSA DIN; UN LIVING, O BAIE, O BUCATARIE, ETC CU CASA SAU APARTAMENT IN ORADEA .

Oradea

Pretul zonei - Oradea (Bihor)

ORADEA - SCHIMB CASA IN ORADEA SINGUR IN CURTE CU DOUA CAMERE DOUA BAI O BUCATARIE , INCALZIRE CENTRALA , APA , CURENT , TELEVIZIUNE PRIN CABLU , INTERNET , LA SOSEA PRINCIPALA CU: CASA/ VILA CU 3 CAMERE .

Oradea

Pretul zonei - Oradea (Bihor)

ORADEA - VAND CASA IN SANTANDREI IN SPATE LA TERENUL DE FOTBAL, FINISATA 80, POSIBILITATE GAZ, 512 MP TEREN, FANTANA PROPRIE, INSTALATIE INCALZIRE DIN CUPRU SAU SCHIMB CU CASA IN CARTIERUL GRIGORESCU .

Oradea

Pretul zonei - (Bihor)

BEIUS VAND/ SCHIMB APARTAMENT CU 2CAMERE DIN BEIUS CU APARTAMENT CU 2CAMERE IN ORADEA SAU CASA IN APROPIERE DE ORADEA .

Oradea 52000

52000 Euro € - Oradea (Bihor)

ORADEA VAND SAU SCHIMB AP LA CASA INTERNET, AC GAZ LA POARTA, T UM FAIANTA, GRESIE, BOXA LA SUBSOL, CAMARA DE LEMNE IN CURTE, SUP 40MP PLUS 58MP TEREN AFERENT, SAU OFER EU DIFERENTA PANA LA 20. 000EURO PENTRU O CASA SINGUR IN CURTE .

Oradea

Pretul zonei - Oradea (Bihor)

ORADEA VAND CASA DIN CARAMIDA IN ORADEA, IN ZONA CETATII. CASA ESTE IN CURTE COMUNA, RENOVATA RECENT, INSTALATIE ELECTRICA NOUA, CANALIZARE SI INSTALATIE DE APA NOUA. ESTE FINISATA MODERN, UTILATA. SCHIMB CU AP 3 CAMERE ORADEA; SAU CASA CU 3 CAMERE. .

Oradea 90000

90000 Euro € - Oradea (Bihor)

ORADEA CUMPAR CASA MARE CU TEREN IN ZONA CENTRALA .

Oradea

Pretul zonei - Oradea (Bihor)

ORADEA NUMAR CAMERE: 2SUPRAFATA: 700 MP ZONA: ORICARE SCHIMB CU: CASA/ VILA CU 2 CAMERE .

Oradea

Pretul zonei - Oradea (Bihor)

ORADEA NUMAR CAMERE: 3SUPRAFATA: 70 MP ZONA: SELEUS SCHIMB CU: CASA/ VILA CU 3 CAMERE .

Sanmartin

Pretul zonei - Sanmartin (Bihor)

SANMARTIN SCHIMB CASA/ VILA CU 2 CAMERE SAU VIND APARTAMENT 1 CAMERA BAIE BUCATARIE GEAMURI TERMOPANE GRESIE FAIANTA PARCHET MODIFICATA .

Oradea 50000

50000 Euro € - Oradea (Bihor)

ORADEA DORESC SA CUMPAR CASA IN ZONA CENTRALA ULTRACENTRALA, CU TERMOFICARE ORAS SAU POSIBILITATE DE RACORDARE, TEREN AFERENT MINIM 450 MP .

Oradea

Pretul zonei - Oradea (Bihor)

ORADEA - APARTAMENT 3 CAMERE , UTILAT/ DOTAT/ MODIFICAT CU MULT BUN GUST, ETAJ 2/ 4, BLOC LINISTIT, INAINTE DE PODUL SOVATA PLUS TEREN 600 MP PLATOU ONCEA CU PUZ SI PROIECT DEOSEBIT, CONTRA UNEI CASE/ VILE SINGUR IN CURTE. .

Bihor

Pretul zonei - (Bihor)

GHIRISU ROMAN - VAND/ SCHIMB CASA LA 35 KM DE CLUJ, CU CASA IN BIHOR CASA ESTE LA SOSEA, PE DRUMUL NATIONAL CLUJ- REGHIN, LA 35 KM DE CLUJ, SOSEA FOARTE BUNA, 40 M FRONT STRADAL, 38 ARII TEREN INTRAVILAN CURTE SI GRADINA, ETC .

Oradea

Pretul zonei - Oradea (Bihor)

ORADEA APARTAMENT CU 4 CAMERE, LANGA PIATA ROGERIUS, BUCATARIE, HOL, 2 BAI, 2 BALCOANE, ET. 1, SUPR. 99 MP. + APARTAMENT 1 CAMERA, LA PARTER, APROAPE DE PIATA DECEBAL, BUCATARIE, HOL, BAIE, CAMARA. SCHIMB CU CASA CU GRADINA, SINGUR IN CURTE IN ORADEA .

Oradea 5000

5000 Euro € - Oradea (Bihor)

ORADEA CUMPAR CASA LA MAX. 20 KM DE ORADEA, SI CU TEREN MINIM DE 500 MP .

Oradea

Pretul zonei - Oradea (Bihor)

ORADEA SCHIMB AP 3 CAMERE SITUAT PE STR AL. ANDRITOIU- ZONA LINISTITA CU CASA IN ZONA NUFARUL + DIFERENTA .

Oradea

Pretul zonei - Oradea (Bihor)

ORADEA PERSOANA FIZICA VAND SAU SCHIMB CASA SINGUR IN CURTE, 3 CAMERE + DEPENDINTE. DOUA CAMERE, ST 300 MP, SUPRAFATA CONSTRUITA 110 MP, CT CU LEMNE SAU SCHIMB CU O CASA MAI MICA SINGUR IN CURTE + DIF SAU SCHIMB CU GARSONIERA / AP CU 2 CAMERE + DIF .

Oradea

Pretul zonei - Oradea (Bihor)

ORADEA VAND GARSONIERA PE ITALIANA 11MP SAU ACCEPT SCHIM CU CEVA LOCUINTA LA TARA .

  • 1